• Vestfjendsskolen

SAMMEN SKABER VI EN GOD SKOLE!

Christian Madsen den 16-10-2018
    Kære alle

Der er nu kommet en løsning vedr. ledelse på Vestfjendsskolen, inden en ny skoleleder bliver ansat.
    I tiden op til tiltrædelse af ny skoleleder er Kåre Stilling konstitueret som pædagogiskleder på Vestfjendsskolen. Ledelsen på Vestfjendsskolen vil fra den 1. nov. bestå af Kirsten og Kåre. De vil få hjælp af skoleleder Jesper Okholm fra Stoholm Skole, indtil ny leder er tiltrådt.

Kåre Stilling præsenterer sig selv i nedenstående skriv.

Kære alle
    Mit navn er Kåre Stilling, og jeg har været så heldig, at jeg skal være med til at skabe forbindelse mellem den gamle den nye ledelse på Vestfjendsskolen.
    Jeg er 51 år, og har været lærer siden 1993. Jeg er i øjeblikket afdelingsleder på Sødalskolen . Det har jeg været siden marts 2015.
    Jeg er gift med Dorthe, og sammen har vi tre voksne børn. Jeg er selv vokset op i det gamle Fjends kommune og har gået i folkeskolen i Sparkær og i overbygningen på Mønsted skole.
    Min arbejdsmæssige karriere startede i Ulstrup, derefter havde jeg et kort ophold på Nordre skole i Viborg. Så flyttede familien til Bruxelles, hvor jeg arbejdede på Europaskolen. Vi kom tilbage til Danmark i 2012, og der fik jeg arbejde på Viborg Ungdomsskole, hvor jeg var, til jeg startede på Sødalskolen.

Jeg glæder mig til vores samarbejde og ser frem til at møde jer alle.

Kåre Stilling

Rigtig god efterårsferie til jer alle smiley.
    Christian Madsen den 16-10-2018
    Kære alle

Kåre Stilling præsenterer sig selv i nedenstående skriv.

Kære alle

Jeg glæder mig til vores samarbejde og ser frem til at møde jer alle.

Kåre Stilling

Rigtig god efterårsferie til jer alle smiley.
    Christian Madsen den 26-09-2018

Kære alle

Jeg skriver til jer fordi, at jeg i dag har opsagt min stilling på Vestfjendsskolen, da jeg har fået tilbudt og accepteret en anden stilling i Viborg Kommune fra den 1. november. Jeg har været rigtig glad for min tid på Vestfjendsskolen og mit samarbejde med jer.

Det giver en ny situation på Vestfjendsskolen, og vi arbejder allerede på en løsning. I vil blive informeret, når vi har nyt.

Christian Madsen

Dorte Toftgaard Olesen den 12-09-2018
    OBS omfotografering bliver mandag d. 5/11-18
    Modul Foto kommer og tager billeder mandag d. 1/10 og tirsdag d. 2/10-18.
    Se vedhæftede tidsplan for de enkelte klasser.
    Dorte Toftgaard Olesen den 07-08-2018
    Ændring til rute 741 pr. 24/9-18, se køreplanen.
    Ny busplan for skoleåret 2018/19