• Vestfjendsskolen
  • Dåsbjergvej 17, Vridsted, 7800 Skive
  • skole.vestfjendsskolen@viborg.dk

SAMMEN SKABER VI EN GOD SKOLE!

Dorte Toftgaard Olesen den 18-11-2016
    Gældende køreplaner fra uge 47 - OBS hjemkørsel onsdag!
    Dorte Toftgaard Olesen den 18-08-2016
    Kære forældre!

Hermed er der ny information til kørselsberettigede elever omkring buskørslen fra Vestfjendsskolen.

Læs venligst skrivelsen grundigt igennem og tjek det link som er i brevet.

Skrivelsen er ikke udarbejdet af Vestfjendsskolen men kommer fra centralt hold.

I er jo altid velkommen til at kontakte skolen i tvivlsspørgsmål.
    Dorte Toftgaard Olesen den 09-11-2016
    Ansøgning om julehjælp og Juleoverskud fra Dansk Folkehjælp foregår elektronisk via organisationens hjemmeside på følgende link:

Dansk Folkehjælp har i samarbejde med Ekstra Bladet igennem de seneste 10 år uddelt julehjælp til Danmarks fattigste familier – enlige forsørgere på overførselsindkomst og med hjemmeboende børn.

Julehjælpen består af en købmandskurv (eller et gavekort til REMA1000) og 2 gavekort til henholdsvis BR og Sportsmaster og har en samlet værdi af ca. 1.500 kr.

I år er julehjælpen desuden tilføjet en ny uddeling – nemlig JULEOVERSKUD – hvor ansøgerne kan komme i betragtning til en julekurv, bestående af julevarer fra REMA1000 – og som kan afhentes i en REMA 1000 – butik fra den 23/12 kl. 19.

• Dette foregår på samme ansøgningsblanket som ansøgningen til julehjælp.

Der ansøges om julehjælp via Dansk Folkehjælps hjemmeside, hvor ansøgningen udfyldes og behandles elektronisk – og hvor den kommunale borgerservice efterfølgende godkender ansøgningen, således at der er sikkerhed for at ansøger opfylder kriterierne.

• Dorte Toftgaard Olesen den 28-10-2016

SMS service, når vejene lukkes pga. sne, eller når den lukkede skolebus er forsinket

På hjemmesiden her:

http://kommune.viborg.dk/Borger/Trafik-og-veje/Veje-hvad-skal-jeg-selv-goere/Vinter/AendringerISkolebuskoersel/SMS-service ,

kan du tilmelde dig en sms service, så du får en besked, hvis den lukkede skolebus er væsentligt forsinket.

Du kan også tilmelde dig, hvis du vil have generel information om vintertjenesten.

Så får du en sms, hvis vejene lukkes på grund af sne.

Dorte Toftgaard Olesen den 14-09-2016
    Vestfjends børnekor starter igen 28. oktober i skolens musiklokale

0. - 9. klasse kl. 14.15-15.00
    Under ledelse af Klaus Telling og Katarina Gade.