• Vestfjendsskolen
  • Dåsbjergvej 17, Vridsted, 7800 Skive
  • [email protected]

SAMMEN SKABER VI EN GOD SKOLE!

Dorte Toftgaard Olesen den 18-04-2017
    VIGTIGT - NYT!

Ændring af skolebusruter
    Fra d.1. maj ændres skolebusruterne. I kan se ruterne i det vedhæftede link.
    Baggrund
    Ved starten af skoleåret 2016 blev der indviet en ny cykelsti imellem Vroue og Vridsted. Det betød, at flere elever fra september måned kunne cykle i stedet for at køre med skolebus. Skolebussens rute blev derfor lagt om.
    Skolebuskørslen foretages af firmaet De Blaa Busser. Maj 2017 har Vognmanden set muligheden for at optimere sin kørsel ved at indsætte en ledbus, der kan rumme flere børn, så der ikke som hidtil indsættes to busser med to chauffører. I henhold til kontrakten imellem Viborg Kommune og De Blaa Busser kan vognmanden vurdere og planlægge, hvilken størrelse køretøj, der skal bruges.  Ændringen er aftalt i samråd med Viborg Kommune.

Dorte Toftgaard Olesen den 18-08-2016
    Kære forældre!

Hermed er der ny information til kørselsberettigede elever omkring buskørslen fra Vestfjendsskolen.

Læs venligst skrivelsen grundigt igennem og tjek det link som er i brevet.

Skrivelsen er ikke udarbejdet af Vestfjendsskolen men kommer fra centralt hold.

I er jo altid velkommen til at kontakte skolen i tvivlsspørgsmål.
  • Dorte Toftgaard Olesen den 08-06-2017
    Se vedhæftede skrivelse fra skolebestyrelsen til Viborg Kommune omkring skolebuskørsel.
    Dorte Toftgaard Olesen den 22-08-2016
    Nye retningslinjer for buskørsel forventes at træde i kraft fra uge 35!
    Se vedhæftet bilag.

Hvis et SFO barn som er kørselberettiget ønsker at tage den tidlige bus hjem kl. 14.25, skal dette meddeles skolens kontor senest 1 uge i forvejen, så busruten kan planlægges derefter.